Αρχική Τηλεόραση Η γη της ελιάς: «Δε θα εγκαταλείψω, άλλα από τη Μάνη θα...

Η γη της ελιάς: «Δε θα εγκαταλείψω, άλλα από τη Μάνη θα φύγω» [τρέιλερ]

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Στάθης πιέζει την Εύα να γυρίσει στη Μάνη και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία. Στο παρακάτω άρθρο του nto-re-mi.gr θα δείτε όλες τις εξελίξεις:

Επεισόδιο 219 – Δεύτερα 20/6/22. Η Μαργαρίτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πείσματα του Αλέξη, περνά στην αντεπίθεση και του εξηγεί πως θα τον διαγράψει από τη ζωή της εφόσον δεν δέχεται τους όρους της. Ο Στάθης πιέζει την Εύα να γυρίσει στη Μάνη και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις προθέσεις του. Η Βασιλική πιέζει τον Φίλιππο να βγάλει βόλτα το μωρό, αλλά εκείνος, μετά το ατύχημα, έχει φοβίες. Ο Πότης ενημερώνει την Άννα πως το ψέμα της για τον υποτιθέμενο άνδρα που τη φλερτάρει τελικά έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα και ο Λεωνίδας αποφάσισε να μην την ξαναδιεκδικήσει. Ο Ιάκωβος κλείνει ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα, ξεκινώντας από την Αθηνά. Την εξωθεί στα όριά της και της ανακοινώνει πως τέλειωσαν οριστικά. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο. Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς