Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Χρυσούλα βλέπει έναν άγνωστο άνδρα στον τάφο...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Χρυσούλα βλέπει έναν άγνωστο άνδρα στον τάφο του Κίμωνα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 154 που θα προβληθεί την Παρασκευή 21/4/23 θα δούμε πως η Χρυσούλα βλέπει έναν άγνωστο άνδρα στον τάφο του Κίμωνα, τον ρωτάει ποιος είναι, εκείνος της λέει ένα ψέμα και φεύγει βιαστικός.

Στη συνέχεια, η Χρυσούλα διηγείται το περιστατικό στην Ασπασία. Στο μεταξύ, ο άνδρας αυτός κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι προσπαθούν να μάθουν την ταυτότητά του. Αυτός που καταφέρνει να μάθει πρώτος το όνομά του, είναι ο Πότης. Η ψυχολόγος, απηυδισμένη με την Αρετή, σταματάει τις συνεδρίες τους και βέβαια η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να τη βρίσει. Ο Μάνος δίνει στον Ισίδωρο το προσκλητήριο της Ευτυχίας και του Κουράκου. Παράλληλα, η Ιουλία ανακοινώνει στον αδελφό της πως στο εξής θα κυκλοφορεί ελεύθερα με τον Στάθη και μάλιστα θα τον παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Η Μυρτάλη πηγαίνει στην Ιουλία και, με κλάματα, της αποκαλύπτει πως θέλει να τους πουλήσει τις μετοχές της και να φύγει στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως οι ισορροπίες αλλάζουν και η Ασπασία κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Δημοσθένης πούλησε τον ελαιώνα στην Ιουλία και ζητά εξηγήσεις. Ο Ορέστης πηγαίνει στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον τάφο του Κίμωνα Καπερνάρου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς