Αρχική Τηλεόραση Survivor: «Είσαι η ντροπή της Κύπρου» – Δείτε το τρέιλερ του επόμενου...

Survivor: «Είσαι η ντροπή της Κύπρου» – Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

0

«Γενικά με την είσοδό μου θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες δεν ήθελα να φέρω προστριβές» λέει η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star. Δείτε στο nto-re-mi.gr το τρέιλερ του επεισοδίου.

Δείτε το τρέιλερ:




Ελευθερία: «Γενικά με την είσοδό μου θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες δεν ήθελα να φέρω προστριβές. Ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Και δεν έρχομαι εδώ πέρα να το παίξω θύμα, άλλα δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική». Στο τρέιλερ ακούμε τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει στην κάμερα: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι, δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης», ενώ στον ίδιο τον Μάριο λέει: «Έλα να εξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες» με τον δεύτερο να του απαντά: «Είσαι ο τελευταίος που αφορά, άκουσες τι σου είπα;». «Τί δουλειά είχε ο Σπύρος ο Μάρτυρας να ανακατευτεί σε αυτό;» θα πει ο Μάριο στην κάμερα.

Τέλος, στο τρέιλερ ακούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να λέει στον Μάριο Πρίαμο: «Είσαι απαράδεκτος, πραγματικά είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι».

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς