Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 109 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 20/2/23 θα δούμε πως τα συμπτώματα της Μαρίνας χειροτερεύουν αλλά αρνείται πεισματικά την πρόταση της Αντιγόνης να κάνει συμπληρωματικές εξετάσεις.

Η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη. Η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά. Η Άννα και ο Λεωνίδας, μετά τον καβγά τους, χωρίζουν. Η Βασιλική παρατηρεί ότι ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ειρήνη και δείχνει να νοιάζεται για εκείνη. Η Μαργαρίτα συγκρούεται πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της, τον πετάει έξω από το σπίτι.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αθηνά σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα, ενώ την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη πως θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα για μία ακόμη φορά δεν εντοπίζεται.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς