Αρχική Τηλεόραση Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής δίνει στην Κατερίνα ένα τελεσίγραφο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής δίνει στην Κατερίνα ένα τελεσίγραφο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Παναγής δίνει στην Κατερίνα ένα τελεσίγραφο. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 44ο (Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021). Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια, η οποία όλο και τον γυροφέρνει, αυτός δεν έχει μυαλά για έρωτες όμως!

Ο Ηλίας βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να βάλει χέρι στα χωράφια της Μάρμως, αλλά εκείνη έχει φροντίσει να πάρει με το μέρος της τον παπά, με τη βοήθεια του… κουβά. Ο Τζώρτζης απαιτεί να γίνει διευθυντής της νέας εταιρείας φέρνοντας σε απελπισία τον Θοδωρή και την Κατερίνα, που δεν ξέρουν πως ο Σάββας του φουσκώνει τα μυαλά πίσω από την πλάτη τους.

Την ίδια ώρα, ο Παναγής δίνει στην Κατερίνα ένα τελεσίγραφο. Θα θυσιάσει τα όνειρά της για να ζήσει μαζί του στον Πλάτανο η Αθηναία μας ή θα τον απογοητεύσει, για ακόμα μια φορά; Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς