Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Λίζα ανυπομονεί να ολοκληρώσει την εκδίκησή της

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Λίζα ανυπομονεί να ολοκληρώσει την εκδίκησή της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια θα δούμε πως ο Ευθύμης θα ανακαλύψει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα. Ο Νικόλας θα συνεχίσει να ανησυχεί για τη σχέση του με τον Πέτρο, ο οποίος, σιγά-σιγά, θα έρθει πιο κοντά με τη Δανάη.. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Κλειώ γνωρίζει την εγγονή της Διονυσίας, τη Δανάη και βγαίνουν για καφέ. Εκείνη προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά η Κλειώ την θεωρεί ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο.

Στο επεισόδιο 92 που θα προβληθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου θα δούμε πως το διαφημιστικό φυλλάδιο για το νέο δρομολόγιο του πλοίου αναστατώνει τη Δρακόνησο. Η Λίζα προσπαθεί να κατευθύνει την απογοήτευσή τους, στο πρόσωπο του καπετάνιου. Η Βασιλική, ο Χάρης και ο Χρόνης ανησυχούν για το μέλλον του νησιού τους και για τις δουλειές τους και όταν συναντούν τον καπετάνιο, του ζητούν εξηγήσεις. Η Κλειώ κάνει προσπάθειες να ενώσει και πάλι την οικογένειά της. Μια διένεξη, όμως, ανάμεσα στον Τίμο και στη Δέσποινα,  φέρνει μεγάλες αποκαλύψεις και η αλήθεια πληγώνει πολύ την Κλειώ και την Ελένη. Στην Αθήνα, ο Ευθύμης ανακαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τη Λίζα. Ο Νικόλας εξακολουθεί να ανησυχεί για τη σχέση του με τον Πέτρο, ο οποίος, σιγά-σιγά, έρχεται πιο κοντά με τη Δανάη. Η Φωτεινή, ο Μιχάλης και η Κάτια ταράζονται από τα όσα διαδίδονται για τον Γεράσιμο, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να συνετίσει τη Λίζα, που ανυπομονεί να ολοκληρώσει την εκδίκησή της. Διαβάστε περισσότερα Spoiler – Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς