Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Διονύσης λέει στον Δημήτρη ότι έχει σκοπό...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Διονύσης λέει στον Δημήτρη ότι έχει σκοπό να διεκδικήσει την Αγγελική

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» θα δούμε πως η Νεφέλη θα τα βάλει με τον Ορέστη επειδή δεν ξέρει να φροντίσει το σκυλάκι της κι αυτός θα αποφασίσει να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αγγελική νιώθει ότι αυτή τη φορά δε θα γλιτώσει τη συνάντηση αλλά ούτε και την αποκάλυψη ότι δεν είναι η Σταυρούλα που τον έχει αφεντικό.

Στο δέκατο έκτο επεισόδιο θα δούμε πως ο Διονύσης λέει στον Δημήτρη ότι έχει σκοπό να διεκδικήσει την Αγγελική. Η αλλαγή στην εμφάνιση της Ειρήνης δεν φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μέχρι που κρυφακούει μια συζήτηση ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Παύλο. Ο Αντρέας δεν μπορεί να βγάλει τη Φωτεινή από το μυαλό του και πηγαίνει να τη βρει, αλλά τους βλέπει η Καίτη. Η Νεφέλη τα βάζει με τον Ορέστη επειδή δεν ξέρει να φροντίσει το σκυλάκι της κι αυτός αποφασίζει να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του. Η Αγγελική αναγκάζεται να πάει στην κανονική της δουλειά στο site και εκεί θα βρεθεί μπροστά σε έναν απρόσμενο επισκέπτη. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς