Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Οι εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Οι εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 108 που θα προβληθεί την Κυριακή 19/2/23 θα δούμε πως η Άννα πλησιάζει την Αναστασία με σκοπό να τη φέρει πιο κοντά στον Αποστόλη, θεωρώντας πως θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι.

Ο Λεωνίδας, όμως, έχει αντίθετη άποψη και η διαφωνία τους καταλήγει σε καβγά. Ο Δημοσθένης ζητά από την Ασπασία να συνέλθει από το πένθος και να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς. Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να πιέσει τον εαυτό της για κάτι τέτοιο.  Η Αθηνά σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα, ενώ την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη πως θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα για μία ακόμη φορά δεν εντοπίζεται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Δήμητρα εξακολουθεί να ψάχνει το ποιόν του Δημοσθένη και ο Κουράκος της λέει να έχει το νου της. Η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν για νέο σετ εξετάσεων. Η ανησυχία της ωστόσο εντείνεται.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς