Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ. Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στεναχωρεί. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Επεισόδιο 154. Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Η Αντιγόνη εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει και το ζευγάρι οδηγείται για μια ακόμη φορά στον χωρισμό. Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις. Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς