Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα και ο Στέφανος περνούν μια νύχτα μαζί!

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα και ο Στέφανος περνούν μια νύχτα μαζί!

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 84 που θα προβληθεί την Παρασκευή 27/1/23 θα δούμε πως η Αλεξάνδρα βλέπει επιτέλους το μωρό. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 84 – Παρασκευή 27/1/23

Η Μαργέτα και ο Στέφανος περνούν μια νύχτα μαζί! Η Αλεξάνδρα βλέπει επιτέλους το μωρό αλλά η προϋπόθεση που θέτει ο Ιάσωνας για να μείνει οριστικά μαζί τους είναι ο γάμος του Μάρκου, για τον οποίο η Ευγενία διαφαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις. Ο Στρατής υποκύπτει ξανά στα κελεύσματα της Στέλλας και πληγώνει όλο και πιο πολύ τη Γεωργία. Οι γονείς του Νικόλα προσπαθούν να ξεριζώσουν την Άννα απ’ το μυαλό του ενώ η Ελπίδα και η Χαρά καταλήγουν να αντιμετωπίσουν μαζί το Μήτσο και βρίσκονται μπροστά με μία δυσάρεστη εξέλιξη που θα τους ενώνει για πάντα!

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα καταφέρνει να ανακαλύψει το Μήτσο και μπουκάρει στο σπίτι της Χαράς έξαλλη ενώ η Δήμητρα έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ σκληρή αποκάλυψη για το παρελθόν του Φίλιππου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς