Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Μια ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη...

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Μια ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 33 που θα προβληθεί την Πέμπτη 26/1/23 θα δούμε πως η Νίτσα και η Ζέτα ξεκινούν με τις βαλίτσες τους. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 33. Συντετριμμένη η Μυρτώ αγωνίζεται να σταθεί όρθια, όμως, τελικά, το ξέσπασμα της θα παγώσει τους πάντες και θα σκορπίσει πόνο και οργή. Στο οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίζονται αλλά η Φωτεινή δεν αντέχει πια. Η Αγλαΐα μένει άλαλη από την αποκάλυψη του Μίλτου ενώ ο Στέλιος περί άλλα τυρβάζει. Ο Χρήστος και η Βάσω θα ξεπεράσουν κάθε δισταγμό τους, σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή. Η Νίτσα και η Ζέτα ξεκινούν με τις βαλίτσες τους, η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας, αλλά ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, θα δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία. Τυφλός από πόνο και οργή ο Πόντικας θα κυνηγήσει το Μίλτο που τα έχει χαμένα.  Η Ζέτα, παρά την αντίθεση της Νίτσας,  υπαναχωρεί συναισθανόμενη τους κινδύνους που απειλούν το Στρατή. Εκείνος αφήνει στην άκρη το πρόβλημα του και εξαγριωμένος επιχειρεί να αποδώσει δικαιοσύνη για τη Μυρτώ  με τον Αλέξανδρο να επεμβαίνει καθοριστικά.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως σαν κυνηγημένο αγρίμι ο Μίλτος πέφτει στα πόδια της μητέρας του. Ο Χρήστος πιστεύει πως κατάφερε να κατασιγάσει τις ανησυχίες της Φωτεινής όμως για κείνη η συνομωσία γίνεται ολοφάνερη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς