Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Χρήστος με την Κέλλυ ζούνε μια υπέροχη βραδιά

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Χρήστος με την Κέλλυ ζούνε μια υπέροχη βραδιά

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Μιχάλης δεν καταλαβαίνει. Κι όταν η Λουίζα θα έρθει πάλι να τον βρει, προσπαθώντας να μάθει ποιος μίλησε στον δημοσιογράφο για τον φόνο του πατέρα της, η Έλενα, που ζηλεύει σαν τρελή, ξεσπά.  Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρία και ο Θάνος ψάχνουν να βρουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα αρχαία που βρέθηκαν στο κτήμα του Θάνου έχουν μπει εκεί από τους ανθρώπους του Σπύρου.

Επεισόδιο 62. Τρίτη 4 Ιανουαρίου: Ο Χρήστος με την Κέλλυ ζούνε μια υπέροχη βραδιά κι ο Αχιλλέας με τη Χριστίνα κρύβονται ακόμα από όλους. Η Δάφνη, μετά τον δημόσιο διασυρμό της, αποφασίζει ένα νέο ξεκίνημα, όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά για όλους. Η Έλενα βρίσκεται σε πανικό, μετά τον φόνο του Νώντα και προσπαθεί μάταια να κρύψει το όπλο. Ο Μιχάλης δεν καταλαβαίνει. Κι όταν η Λουίζα θα έρθει πάλι να τον βρει, προσπαθώντας να μάθει ποιος μίλησε στον δημοσιογράφο για τον φόνο του πατέρα της, η Έλενα, που ζηλεύει σαν τρελή, ξεσπά. Το άρθρο δημοσιεύεται τελικά και η οικογένεια Κεχαγιά γίνεται άνω κάτω, ενώ ο Ορέστης με τον Σπύρο συνεχίζουν τα πονηρά τους σχέδια. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς