Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: (20 + 2 φωτογραφίες) – Ο Τουφάν απειλεί να σκοτώσει τον...

ΕΛΙΦ: (20 + 2 φωτογραφίες) – Ο Τουφάν απειλεί να σκοτώσει τον Εμιρχάν

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ να αποχαιρετήσει τον Εμιρχάν. Η Ζουλιντέ του λέει πως ο Εμιρχάν δεν είναι σπίτι και πως ο Τουφάν δεν είναι άντρας της και λιποθυμάει στην αγκαλιά του Σαφάκ… Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ζουλιντέ νιώθει πιο μόνη από ποτέ, τώρα που ο Σαφάκ φεύγει και ο Εμιρχάν είναι τόσο απόμακρος.

Πέμπτη 30/12 – Επεισόδιο 1000 

Η Κιγιμέτ λέει στον Μαχίρ πως η Ματσιντέ αναζητά μια γυναίκα, που είναι πολύ σημαντική για εκείνη.  Αποφασίζουν να την αναζητήσουν και εκείνοι.  Η Μελέκ, η Ελίφ και η Ασλί αποφασίζουν να περάσουν τη βραδιά τους στην έπαυλη.  Ο Κερέμ, η Ασλί και η Ελίφ παίζουν ένα παιχνίδι με λέξεις και οι δύο νέοι επιλέγουν λέξεις, που έχουν σημασία και για τους δύο τους και τους αφορούν. Ο Τουφάν πηγαίνει τον Εμιρχάν κάπου χωρίς να ενημερώσει τη Ζουλιντέ, η οποία ανησυχεί για το που είναι ο γιος της.  Ο Τουφάν της τηλεφωνεί και της λέει πως αν δεν κάνει ό,τι εκείνος θέλει, θα σκοτώσει τον Εμιρχάν. Η Ζουλιντέ βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ να αποχαιρετήσει τον Εμιρχάν. Η Ζουλιντέ του λέει πως ο Εμιρχάν δεν είναι σπίτι και πως ο Τουφάν δεν είναι άντρας της και λιποθυμάει στην αγκαλιά του Σαφάκ… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-37
ELIF-38
ELIF-39
ELIF-40
ELIF-41
ELIF-42
ELIF-43
ELIF-44
ELIF-45
ELIF-46
ELIF-47
ELIF-48
ELIF-49
ELIF-50
ELIF-51
ELIF-52
ELIF-53
ELIF-54
ELIF-55
ELIF-56
ELIF-57
ELIF-58Παρασκευή 31/12 – Επεισόδιο 1001

Η Ασλί, η Μελέκ και η Ελίφ αποφασίζουν να μείνουν για ένα βράδυ στην έπαυλη. Το επόμενο πρωί η Κιγιμέτ βλέπει τον Κερέμ και την Ασλί στην κουζίνα και αμέσως τηλεφωνεί στην Παρλά για να έρθει.  Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη και όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στην Ασλί και σκέφτεται πως θα την ξεφορτωθεί από τη ζωή της και από τη ζωή του Κερέμ. Όταν η Παρλά φεύγει, η Χουμεϊρά παρατηρεί τον βλέμμα θαυμασμού του Κερέμ προς την Ασλί.  Ο Σαφάκ μαθαίνει πως ο Τουφάν απείλησε τη Ζουλιντέ με τη ζωή του Εμιρχάν αλλά και με τη δική του σωματική ακεραιότητα.  Η Ζουλιντέ ζητάει από τον Σαφάκ να σώσει τον γιο της από τον Τουφάν. Ο Σαφάκ παλεύει με τον Τουφάν, σώζει τον Εμιρχάν και τον επιστρέφει με ασφάλεια στην αγκαλιά της Ζουλιντέ.  Το περιστατικό κάνει τον Εμιρχάν και τη Ζουλιντέ να ελπίζουν πως ο Σαφάκ θα αλλάξει γνώμη και δεν θα φύγει. Ο Σαφάκ δηλώνει πως δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του όμως πλέον είναι διστακτικός και μπερδεμένος… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς