Αρχική Τηλεόραση ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ: Ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Αύριο μας ανήκει θα δούμε πως ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά.

  • Η Φανή δίνει μια συνέντευξη, υποστηρίζοντας δημόσια τον Νικηφόρο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Σοφία δε γνωρίζει πως ο Ορέστης είναι ζωντανός.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά. Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

Πέμπτη 18/11/21, Επεισόδιο 49. Ο Κωστής πάνω στον θυμό του ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που δείχνει τη Βένια να φιλιέται με τον Λεωνίδα, κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στα δύο παιδιά. Ο Λευτέρης αναλαμβάνει να βοηθήσει τη Βένια, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα εντοπίζει τον Πασχάλη και αποφασίζει να πάει κρυφά να τον βρει. Η Φανή δίνει μια συνέντευξη, υποστηρίζοντας δημόσια τον Νικηφόρο για το θάρρος του να μιλήσει ανοιχτά για τα κυκλώματα διαφθοράς στη Δημόσια Τάξη. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς