Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Φιλιώ εγκαταλείπει μια για πάντα τον Ηλία

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Φιλιώ εγκαταλείπει μια για πάντα τον Ηλία

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Θοδωρής θα φύγει για Αθήνα, και θα αφήσει πίσω του… συντρίμμια, συντρίμμια, όμως, έχει γίνει και η Φιλιώ, τώρα που ξέρει την αλήθεια για τα λεφτά του Ηλία. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 39. Η Φιλιώ προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τα λεφτά του Ηλία, αφού είναι σίγουρη πια πως ο καλός της κάτι κρύβει. Η Τούλα βάζει τεστ στον Κανέλλο και στον Τζώρτζη, για να δει η Χρύσα ποιος είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, ενώ ο τραυματισμένος Πετράν περνάει την ημέρα παρέα με την Κατερίνα. Ο Παναγής, πάλι, περνάει την ημέρα παρέα με τη ζήλια του, που έχει αρχίσει να φουντώνει, ενώ ο Σώτος προσπαθεί να βγάλει άκρη με τη Σύλβια, που του «φουντώνει» τα νεύρα. Η Ζαφείρω βάζει φιτιλιές στον Θύμιο και στον Χαραλάμπη, που γίνονται μπίλιες, μπίλιες όμως κινδυνεύουν να γίνουν και ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που ακούει τυχαία για το κλεμμένο αβγό και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια μαθαίνει κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο μικρό μας χωριουδάκι, αλλά και στα σχέδιά της.

Επεισόδιο 40. Ο Θοδωρής φεύγει για Αθήνα, κι αφήνει πίσω του… συντρίμμια, συντρίμμια, όμως, έχει γίνει και η Φιλιώ, τώρα που ξέρει την αλήθεια για τα λεφτά του Ηλία. Η Αγγέλα είναι έτοιμη για τη μεγάλη ζωή, ο Σώτος, πάλι, δεν είναι καθόλου έτοιμος να ξαναπληγώσει τη Σύλβια, δίνοντας λάθος εντυπώσεις, γι’ αυτό και προσπαθεί να την απομακρύνει από κοντά του. Ο Κανέλλος έχει πιάσει πάτο στα μάτια της Χρύσας και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, ο Παναγής πάλι δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Κατερίνα κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Πετράν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο παπάς… κληρώνει γάμους, ενώ η Φιλιώ εγκαταλείπει μια για πάντα τον Ηλία, αφήνοντάς του ένα γράμμα. Μόνο που ο μπακάλης μας αυτόν τον χωρισμό δεν θα μπορέσει να τον αντέξει… Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς