Αρχική Τηλεόραση Ο Παράδεισος των κυριών: Η εμφάνιση του αυτόπτη μάρτυρα που είδε κάποιον...

Ο Παράδεισος των κυριών: Η εμφάνιση του αυτόπτη μάρτυρα που είδε κάποιον το βράδυ έξω από το μαγαζί

0

«Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα στις 25/9 στις 8 το βράδυ. Διαβάστε στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδιο 1 β σεζόν. Τρεις μήνες μετά την φωτιά ο Παράδεισος είναι σχεδόν έτοιμος για να επαναλειτουργήσει κι ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, έχει μπει στην οικογένεια του μαγαζιού… Ένας αυτόπτης μάρτυρας εμφανίζεται και υποστηρίζει ότι είδε κάποιον εκείνο το βράδυ έξω από το μαγαζί. Η Μιράντα και ο Ντίνος κλείνουν τον τρίτο μήνα έγγαμου βίου μπαίνοντας σε καινούριο σπίτι κάνοντας όνειρα για το μέλλον το δικό τους, αλλά και του Παραδείσου. Η μέρα της δίκης της Βικτώριας έφτασε. Η ομολογία του Αποστόλη για όλα της τα εγκλήματα πριν τον θάνατό του… θα είναι αρκετή ώστε να αθωωθεί;… Η Όλγα και ο Πάρης να πάρουν πίσω την περιουσία τους τώρα που πέθαινε ο Αποστόλης;… Δείτε το τρέιλερ

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς