Αρχική Τηλεόραση Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Όσα αποκάλυψε για τη Στέλλα και τον Αστέρη

Σασμός – Ευγενία Σαμαρά: Όσα αποκάλυψε για τη Στέλλα και τον Αστέρη

0

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε τις εξελίξεις του Σασμού. Διαβάστε στο www.nto-re-.mi.gr όλα όσα είπε.

Η Ευγενία Σαμαρά έκανε spoiler. Συγκεκριμένα είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί η Στελλίτσα αυτό το κορίτσι αγαπήθηκε κυρίως ταυτίστηκε κόσμος και την αγάπησε. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό γιατί όταν κάνεις ένα ρολό που είναι λίγο στο μεταίχμιο είναι ωραίο να παίρνεις και από κει να παίρνεις την αγάπη. Τώρα λίγο θα δούμε ότι ξανά θυμάται το παρελθόν της θα έρθει ξανά κοντά με τον Αστέρη χωρίς αυτό να σημαίνει  απαραίτητα ότι θα γίνει κάτι, άλλα θα έρθουν κοντά και θα βοηθήσει γενικά αυτήν την οικογένεια γιατί είναι και δικηγόρος της οικογένειας».

Στη συνέχεια μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχει φέτος: «Ήρθε στο θέατρο μία πρόταση η οποία με ενθουσίασε και είπα εννοείται ότι θα το κάνω. Είναι ο «Μισάνθρωπος» φέτος θα ξεκινήσουμε με τον Γιάννη Κακλέα με τον οποίο ήθελα πάρα πολύ να δουλέψει, με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο επίσης ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω».

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς