Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Αλεξάνδρα καταρρακώνεται μαθαίνοντας την είδηση των αρραβώνων του Μάρκου...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Αλεξάνδρα καταρρακώνεται μαθαίνοντας την είδηση των αρραβώνων του Μάρκου με την Ευγενία

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 83 που θα προβληθεί την Πέμπτη 26/1/23 θα δούμε πως η Δήμητρα έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ σκληρή αποκάλυψη για το παρελθόν του Φίλιππου. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 83 – Πέμπτη 26/1/23

Μία εκδήλωση στη λέσχη θα κάνει την Αλεξάνδρα να συναντηθεί με το Μάρκο. Της λέει να τον αφήσει ήσυχο, η Αλεξάνδρα βεβαιώνεται ότι δεν έλαβε το γράμμα της και επιτίθεται στη Ρηνιώ. Καταρρακώνεται εντελώς όταν βλέπει στην εφημερίδα την είδηση των αρραβώνων του με την Ευγενία. Η Ελπίδα καταφέρνει να ανακαλύψει το Μήτσο και μπουκάρει στο σπίτι της Χαράς έξαλλη ενώ η Δήμητρα έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ σκληρή αποκάλυψη για το παρελθόν του Φίλιππου…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στέφανος συμβουλεύει τον Μάρκο να αφήσει πίσω του ό,τι έχει γίνει και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του με την Ευγενία. Ο Στρατής και η Στέλλα συνεχίζουν να παίζουν το επικίνδυνο τους παιχνίδι αλλά αυτή τη φορά, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς