Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα βεβαιώνεται πως ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός πατέρας...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα βεβαιώνεται πως ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός πατέρας του Άρη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 91 που θα προβληθεί την Πέμπτη 26/1 θα δούμε πως η Όλγα υποψιάζεται πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και το λέει στην Ελπίδα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 91 – Πέμπτη 26/1/23

Η Όλγα βεβαιώνεται πως ο Μιχάλης δεν είναι βιολογικός πατέρας του Άρη και βάζει τον Γιώργο να ψάξει τα πάντα για το παρελθόν του Άρη. Η Μυρτώ λέει στον Άρη πως έδωσε γραπτή μαρτυρία εναντίον της Όλγας στην αστυνομία, στον Διοικητή προσωπικά. Ο Άρης ανησυχεί πως η Όλγα θα της κάνει κακό. Η Ρένα εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του Περικλή. Ο Μιχάλης υποψιάζεται πως ο Ορέστης καλύπτει την Όλγα, αφού φαίνεται να μην κινεί διαδικασίες εναντίον της, μετά την ομολογία του Χρήστου Τσακίρη. Η Ελπίδα μαθαίνει από τον Στέφανο πως ο Άρης δεν ήταν στην Αθήνα. Γιώργος, Μιχάλης και Άρης καταστρώνουν σχέδιο για να πάψει η Όλγα να ψάχνει το παρελθόν του Άρη. Ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η ομολογία του δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμεναν, αποφασίζει να μείνει. Ο Μάνος συνεχίζει να ψάχνει μάρτυρες, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας στο δικαστήριο. Η Όλγα υποψιάζεται πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και το λέει στην Ελπίδα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Άρης επιστρέφει σπίτι, προς μεγάλη ανακούφιση του Μιχάλη και του Μάνου, αλλά η ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο, εξακολουθεί να υπάρχει. Ο Ορέστης έχει πλέον στα χέρια του την ομολογία του Χρήστου κι ερευνά όλα τα στοιχεία κατά της Όλγας σχετικά με την υπόθεση Γαλάνη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς