Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι χρειάζεται να...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι χρειάζεται να χειρουργηθεί

0

Στο επόμενΟ επεισόδιΟ της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Μιχάλης ανακαλύπτει για την Έλενα κάτι που τον κάνει έξαλλο. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Έλενα έχει αρχίσει να παραδίδεται στο πάθος της για τον τζόγο, κάτι που έχει αντιληφθεί ο Μιχάλης.

Επεισόδιο 78. Ο Αντώνης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται ότι χρειάζεται να χειρουργηθεί. Ο Στάθης είναι προφυλακισμένος και η Κέλλυ με τον Χρήστο κοντεύουν να τρελαθούν. Η Κατερίνα είναι στο σπίτι της Μαρίας με τον Μιχάλη και την Έλενα, έρχεται η Λουίζα να την πάρει και τους πληροφορεί για το ατύχημα του Αντώνη. Ο Σπύρος προσπαθεί να μεταπείσει τη Λουίζα για το διαζύγιο και αργότερα να χειραγωγήσει την Κατερίνα. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον δεσμό του Αχιλλέα και της Χριστίνας ενώ ο Στέφανος συναντιέται με τη Μαρία και ο Θάνος ζηλεύει. Ο Μιχάλης ανακαλύπτει για την Έλενα κάτι που τον κάνει έξαλλο. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς