Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές. Θα δούμε πως η μέρα της πρεμιέρας του θεατρικού έχει φτάσει. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η άφιξη ενός μυστηριώδη άντρα κι ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία θα φέρουν και πάλι τα πάνω- κάτω.

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος. Σκηνοθέτες: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μιχάλης Κωνσταντάτος. Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης.

Τετάρτη 17/11/2021, Επεισόδιο 31. Τα νέα του απρόσμενου θανάτου θα τους συγκλονίσουν όλους, ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Ο Ζάχος γνωρίζει τον Μαρίνο Ξανθό που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ. Ο Κυριάκος κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο, ενώ ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Παρίσι έρχονται ξανά κοντά και καταφέρνουν να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς. Ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό. Η μέρα της πρεμιέρας του θεατρικού έχει φτάσει, όλα όμως δείχνουν πως θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης με πολλές συγκρούσεις… Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς