Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: 15 + 2 φωτογραφίες – Ο Σάββας γίνεται...

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: 15 + 2 φωτογραφίες – Ο Σάββας γίνεται ήρωας στα μάτια όλου του χωριού

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως η Φένια πετυχαίνει την Κατερίνα και τον Παναγή σε ένα περίεργο τετ α τετ. Τελικά, είναι ή δεν είναι… αυτό που νομίζει; Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 21o: Ο παπάς ανακοινώνει τη νέα δοκιμασία και φέρνει τα πάνω κάτω. Η επιχειρηματικότητα στον Πλάτανο πρέπει να ανέβει άμεσα με εντολή… Βαγγέλα! Ο Παναγής και η Κατερίνα βρίσκονται στα χέρια του απαγωγέα και ο δασονόμος μαθαίνει πως η πρώην αγαπημένη του δεν εξαφανίστηκε από τον Πλάτανο επειδή έπεσε «θύμα» στον έρωτα του Νικόλα, αλλά θύμα σε… απαγωγή! Ο Ηλίας θέλει σώνει και ντε να καμαρώσει τον γιο του γαμπρό και του τάζει της Παναγιάς τα μάτια, αρκεί να πείσει την Τούλα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Φιλιώ μαθαίνει κατά λάθος για την ασθένεια του Ηλία και παθαίνει ταραχή. Ο Θοδωρής απειλεί με μήνυση την Αγγέλα, την ώρα που η Κατερίνα και ο Παναγής απειλούν τον απαγωγέα μ’ έναν σουγιά. Θα τα καταφέρουν να το σκάσουν όμως; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

XMTP-EP21-1
XMTP-EP21-2
XMTP-EP21-3
XMTP-EP21-4
XMTP-EP21-5
XMTP-EP21-6

Επεισόδιο 22ο:  Η απόπειρα του Παναγή και της Κατερίνας να στριμώξουν τον απαγωγέα πηγαίνει… κατά διαόλου. Ο Θοδωρής και ο Τζώρτζης αναζητούν τρόπους για να τους σώσουν, αλλά δεν έχουν και πολλές επιλογές. Λύση απελπισίας ο Κανέλλος, που έχει για βοηθούς του στην έρευνα την Αλίκη και τη Φένια, και ο παπάς που έχει για βοηθούς του σε όλα την προσευχή και το… μπινελίκι. Η Φιλιώ αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στον Ηλία, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, την ώρα που η Καλλιόπη πιάνει, για ακόμη μια φορά, τη Βαλέρια να ψεύδεται ασύστολα. Η Αγγέλα κλαίει με μαύρο δάκρυ, αφού το τραγούδι της έχει πάει άκλαφτο και ο Παναγής ετοιμάζεται να επιτεθεί ξανά στον απαγωγέα ελπίζοντας πως… ο επιμένων νικά. Την ίδια ώρα, ο Σάββας, ρίχνει στο τραπέζι έναν εκβιασμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Τζίμη. Θα καταφέρει να τον στριμώξει και να πάρει τα λεφτά της απαγωγής; Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

XMTP-EP22-1
XMTP-EP22-2
XMTP-EP22-3
XMTP-EP22-4
XMTP-EP22-5

Επεισόδιο 23ο: Το σχέδιο του Σάββα, να βοηθήσει δήθεν στην απελευθέρωση της Κατερίνας και του Παναγή, ολοκληρώνεται με επιτυχία, και τα ίχνη του Τζίμη εξαφανίζονται από παντού. Ο Σάββας γίνεται ήρωας στα μάτια όλου του χωριού για ακόμη μια φορά και το γιορτάζει με καφεδάκι στης Κικής! Η Βαλέρια είναι έξω φρενών μαζί του, ενώ η Μάρμω είναι όλο και πιο καχύποπτη με τους νεοφερμένους. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

XMTP-EP23-1
XMTP-EP23-2
XMTP-EP23-3
XMTP-EP23-4
XMTP-EP23-5
XMTP-EP23-6

Η Φένια πετυχαίνει την Κατερίνα και τον Παναγή σε ένα περίεργο τετ α τετ. Τελικά, είναι ή δεν είναι… αυτό που νομίζει; Η Βαλέρια και η Αλίκη ανοίγουν κόντρα με την Κική και τη Χρύσα κι ένα κακόγουστο αστείο χαλάει την όρεξη της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη. Η όρεξη του Σάββα, από την άλλη, έχει ανοίξει για τα καλά, αφού έχει τσεπώσει από τον Τζίμη τα λεφτά της απαγωγής που δεν πρόλαβε να ξεκοκαλίσει! ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς