Αρχική Τηλεόραση Έρωτας φυγάς: «Επιτέλους θα δούμε τη Μαργέτα αγκαλιά με την Αλεξάνδρα»

Έρωτας φυγάς: «Επιτέλους θα δούμε τη Μαργέτα αγκαλιά με την Αλεξάνδρα»

0

«Η αποδοχή του κόσμου ώρες ώρες μου θυμίζει το “Κλείσε τα μάτια”» λέει η Πέμη Ζούνη σε συνέντευξη της στο HappyTv.gr.

  • Η Μαργέτα θα είναι χαρούμενη στο δεύτερο κύκλο του Έρωτα φυγά;

Αν ήταν χαρούμενη, θα ήταν βαρετή. Έχει όμως δει μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου τι τέρατα έχει κάνει και πού έχει οδηγήσει τους ανθρώπους και έχει μια μεγάλη εσωτερική μετακίνηση. Επιτέλους θα τη δούμε αγκαλιά με την Αλεξάνδρα! Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια! Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέλαμε με την Ντάνη γιατί αγαπιόμαστε πολύ και ήταν πολύ βαρύ όλο αυτό στον πρώτο κύκλο.

  • Φέτος το καλοκαίρι είδαμε τον Έρωτα φυγά να προβάλλεται σε επανάληψη. Όσοι δεν είχαν δει τη σειρά, την παρακολούθησαν τώρα και ενθουσιάστηκαν.

Αυτό το δεύτερο κύμα ενδιαφέροντος ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη! Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί κατ΄εξοχήν από στόμα σε στόμα. Αυτό είναι μια δικαίωση και ανταμοιβή, και για το θέατρο και για την τηλεόραση. Είναι μεγάλη ανταμοιβή αυτό και χαιρόμαστε πολύ!

  • Η σειρά έχει πολύ μεγάλη αποδοχή. Ο κόσμος σας μιλάει στον δρόμο;

Η αποδοχή του κόσμου ώρες ώρες μου θυμίζει το “Κλείσε τα μάτια”.

  • Στον Έρωτα φυγά πώς είναι η συνεργασία σας με τους άλλους συναδέλφους;

Όλα είναι εξαιρετικά και ευτυχώς δεν υπάρχουν τουρίστες. Το λέω γιατί συμβαίνει τελευταία. Και ο κόσμος μου το λέει ότι εκτιμάει πως κανείς δεν φαλτσάρει. Το καθημερινό είναι η δουλειά του κασκαντέρ σε όλες τις ειδικότητες. Αν κάποιος δεν είναι εκεί να λύνει θέματα, δεν προχωράει τίποτα.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς