Αρχική Τηλεόραση ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Το σχέδιό του Άγγελου φαίνεται να ναυαγεί ή μήπως όχι;

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ: Το σχέδιό του Άγγελου φαίνεται να ναυαγεί ή μήπως όχι;

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 26 που θα προβληθεί την Τετάρτη 18/1/23 θα δούμε πως η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότων, που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.




Ο Άγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Κι ενώ ο χρόνος που έχει δώσει σε όλους για τις αποκαλύψεις εκπνέει, το σχέδιό του φαίνεται να ναυαγεί. Ή μήπως όχι; Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή. Η Λίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Άννα φέρνει την Κλειώ προ των ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ως τώρα στον Άγγελο κι εκείνη βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Σταύρου με τη βοήθεια του Μάρκου. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Άγγελος. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την κατάσταση του Άγγελου; Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις απρόσμενες εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος. Θα ναυαγήσει το σχέδιο του Άγγελου ή θα τους καταστρέψει, τελικά, όλους;

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα, το οποίο περίμενε με αγωνία. Ένα δέμα που θα ανατρέψει τις εξελίξεις για όλους.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς