Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η κατάσταση της μνήμης του Νικήτα δεν δείχνει βελτίωση

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η κατάσταση της μνήμης του Νικήτα δεν δείχνει βελτίωση

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 36 που θα προβληθεί την Κυριακή 22/1 θα δούμε πως μετά τη κουβέντα του Στρατή με τον Καρίμ και ενώ η Φατιμέ προσπαθεί να τον ηρεμήσει, εκείνος φαίνεται διατεθειμένος να εκδικηθεί.

Από την άλλη, ο Στρατής, έχοντας μάθει ότι ο Έκτορας κρύβεται πίσω από την καταστροφή της βάρκας του Νικήτα, συγκρούεται άσχημα με τον αδερφό του. Παράλληλα, ο Νικήτας παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά η κατάσταση της μνήμης του δεν δείχνει βελτίωση. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν προτίθεται να δώσει χρήματα στον Καρίμ, προκειμένου να φύγει και να βρει τον δρόμο του, αλλά εκείνος γίνεται ακόμη πιο έξαλλος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Έκτορας βρίσκει τον Πωλ και τον προειδοποιεί να μην πει πουθενά, ότι εκείνος έδωσε εντολή να καταστραφεί η βάρκα του Νικήτα. Κι ενώ η Φάζια επιστρέφει σπίτι της μετά από όλα όσα συνέβησαν, ο Μπίλι εμφανίζεται ξανά.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Φατιμέ, από την άλλη, ζητάει από τον Θόδωρο να μάθει της προθέσεις της Ραζάν για την πώληση ή όχι της ταβέρνας, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να μιλήσει με τον Καρίμ για τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς