Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσoνας αποφασίζει να πάει την Αλεξάνδρα στο παιδί τους

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσoνας αποφασίζει να πάει την Αλεξάνδρα στο παιδί τους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 82 που θα προβληθεί την Τετάρτη 25/1/23 θα δούμε πως ο Στρατής και η Στέλλα συνεχίζουν να παίζουν το επικίνδυνο τους παιχνίδι αλλά αυτή τη φορά, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 82 – Τετάρτη 25/1/23

Ο Ιάσoνας, παρά τις ενστάσεις της μητέρας του, αποφασίζει να πάει την Αλεξάνδρα στο παιδί τους. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Μάρκο ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα και περιμένει να υποστεί τις συνέπειες. Ο Στέφανος συμβουλεύει τον Μάρκο να αφήσει πίσω του ό,τι έχει γίνει και να προσπαθήσει να φτιάξει τη ζωή του με την Ευγενία. Ο Στρατής και η Στέλλα συνεχίζουν να παίζουν το επικίνδυνο τους παιχνίδι αλλά αυτή τη φορά, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος τους…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μάρκος αποφασίζει και λέει όλο το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα στην Ευγενία. Η Αλεξάνδρα συγκινημένη από την πράξη του Ιάσωνα κουρνιάζει στην αγκαλιά του και του υπόσχεται να προσπαθήσει να τον αγαπήσει αληθινά.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς