Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Δέσποινα μαθαίνει μια σημαντική πληροφορία από τη Σύλβια

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Δέσποινα μαθαίνει μια σημαντική πληροφορία από τη Σύλβια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειρά Τρία μίλια και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 138 που θα προβληθεί την Πέμπτη 29/12/22 θα δούμε πως η Φωτεινή πηγαίνει στο γραφείο της Μάνιας και εκείνη εκπλήσσεται, που την βλέπει. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Ο Μάρκος πιέζει τον Τίμο να αποσπάσει πληροφορίες από τη Σύλβια, παριστάνοντάς της τον ερωτευμένο. Όταν εκείνος αρνείται, απευθύνεται στη Δέσποινα και την αναγκάζει να δεχτεί να τον βοηθήσει. Ο Μιχάλης επισημαίνει στον Στέφανο πως η κατάσταση της υγείας της μητέρας τους μπορεί να επιδεινωθεί, αν δεν παίρνει τα φάρμακά της. Ο Θάνος επισκέπτεται τον Σπύρο στο σπίτι του και του λέει πως ανακάλυψε ποια είναι η Κάτια. Ο Σπύρος τον προειδοποιεί να μην πει τίποτα σε κανέναν. Η Ελένη καλεί τον Χάρη σε δείπνο με τους γονείς της και αυτός πανικοβάλλεται. Η Κλειώ ανακαλύπτει πώς ο Πέτρος δεν πήγε για προπόνηση στη Μουλιανή και του ζητάει εξηγήσεις. Η Δέσποινα μαθαίνει μια σημαντική πληροφορία από τη Σύλβια. Η Φωτεινή πηγαίνει στο γραφείο της Μάνιας και εκείνη εκπλήσσεται, που την βλέπει. Ο Στέφανος φτάνει στην Αθήνα και εντοπίζει τα ίχνη της μητέρας του…

Διαβάστε περισσότερα Spoiler

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Χρόνης και ο Πέτρος έχουν ένα μυστικό από την Κλειώ. Η σχέση του Χάρη και της Ελένης δοκιμάζεται, όταν έρχεται η ώρα να ανεβάσουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γεράσιμος εκμυστηρεύεται στη Λίζα ότι γνωρίζει πως έχει μια κόρη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς