Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως Ο Δούκας και η Μυρσίνη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Παρίσι. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί.

Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος. Σκηνοθέτες: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μιχάλης Κωνσταντάτος. Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης.

Τρίτη 16/11/2021, Επεισόδιο 30. Οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας να αποσπάσουν πληροφορίες απ’ την Υπατία Σκαφά πέφτουν στο κενό. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Ζάχος για να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η Βιολέτα και ο Κυριάκος εμμένουν στην απόφαση τους, να σταματήσουν να συνεταιρίζονται. Θα καταφέρουν να τους αλλάξουν γνώμη; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στο Παρίσι ενώ ο Μελέτης με τον Ακύλα θα έχουν τη πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση. Το κλίμα στη θεατρική ομάδα του Λευτέρη είναι τεταμένο με αφορμή το λογοκριμένο κείμενο. Η άφιξη ενός μυστηριώδη άντρα κι ένας θάνατος που κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία θα φέρουν και πάλι τα πάνω- κάτω. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς