Αρχική Τηλεόραση Η μάγισσα: Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον...

Η μάγισσα: Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον γάμο του Τζανή

0

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσας» ο Τζανής θα πάρει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη και το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά. Διαβάστε στο nto-re-mi.gr όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες. Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι. Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό. Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που είναι ικανή να ξυπνήσει την παλιά τους βεντέτα.

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη, ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του, αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος στα σχέδιά του, ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη, καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια. Διαβάστε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς