Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Λευτέρης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Λευτέρης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό.

Δευτέρα 18/10/2021, Επεισόδιο 13. Η εμφάνιση της Μυρσίνης στη γιορτή του Σέργιου προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους. Ο Δούκας δέχεται τη βοήθεια του Ακύλα προκειμένου να αθωωθεί. Η Δόμνα κάνει μια συγκλονιστική κατάθεση και είναι η σειρά του Δούκα να ανέβει στο εδώλιο. Ο Λευτέρης δίνει στη Δρόσω να διαβάσει το θεατρικό του και της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Βάϊος παρακολουθεί στενά τον Λάμπρο που συναντιέται με την Ανθή. Θα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Ελένης; Η Ζωή εξομολογείται ένα μεγάλο της μυστικό στον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στην Κορίνα την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μελέτη. Πώς θ’ αντιδράσει ο Ακύλας όταν το μάθει; ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς