Αρχική Τηλεόραση Ο παράδεισος των Κυριών: «Θα μπορέσει ποτέ να με συγχωρέσει που την...

Ο παράδεισος των Κυριών: «Θα μπορέσει ποτέ να με συγχωρέσει που την άφησα να προχωρήσει σε αυτόν το γάμο;»

0

Το προτελευταίο επεισόδιο θα δούμε απόψε της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό «Ο παράδεισος των Κυριών». Μια σκηνή από το σημερινό επεισόδιο, ανάμεσα στην Ματούλα και στην Αμαλία, δείτε την πρώτοι πριν προβληθεί στην τηλεόραση.

Ματούλα: Έκανες καλά που δεν μίλησες στη Μιράντα.

Αμαλία: Δεν ξέρω, μέσα μου είναι όλα.. μερικές φορές νιώθω ότι έκανα το σωστό και άλλες όχι.

Ματούλα: Να μην έχεις αμφιβολίες, καμιά μάνα δε θα μπορούσε να το αντέξει αυτό πόσο μάλλον η Μιράντα που μοναδικός καημός στη ζωή της είναι να βρει το κοριτσάκι της και να επανορθώσει που δεν μπόρεσε να το προστατεύσει. Θα διαλυόταν αν μάθαινε πόσο κακό σου έκανε.

Αμαλία: Και εγώ είμαι διαλυμένη. Η μητέρα μου παντρεύεται τον άνθρωπο που αγαπώ και εγώ δεν μπορώ καν να της πω ότι είμαι κόρη της. Φοβάμαι κυρία Ματούλα, αν, αν το μάθει από κάπου αλλού; Θα μπορέσει ποτέ να με συγχωρέσει που την άφησα να προχωρήσει σε αυτόν το γάμο;

Ματούλα: Άδικα ανησυχείς, δε θα το μάθει. Ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσε να της το πει είναι ο Θανάσης και δεν ζει πια. Η οικογένειά σου δεν υπάρχει περίπτωση να ανακατευτεί. Μόνο εσύ θα μπορούσες να της μιλήσεις, αλλά δε θα το κάνεις, έτσι δεν είναι;  Τώρα είναι αργά, αύριο παντρεύονται.

Δείτε εδώ το απόσπασμα

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς