Αρχική Τηλεόραση Σασμός: «Μόλις έμαθα ότι είμαι υπεύθυνος για το θάνατο ενός ανθρώπου»

Σασμός: «Μόλις έμαθα ότι είμαι υπεύθυνος για το θάνατο ενός ανθρώπου»

0

Ο Αντώνης θα μάθει από την Ντίνα ένα νέο το οποίο θα τον γεμίσει με τύψεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επόμενα επεισόδια.

Πέμπτη 16 Ιουνίου – Επεισόδιο 160. Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου. Η Στέλλα σοκαρισμένη από την εξομολόγησή του Γεράσιμου προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Πώς θα αντιδράσει ο Καραπάνος όταν θα καταλάβει ότι ο Πρόδρομος τον πρόδωσε; Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις. Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο. Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση που θα τον αφήσει μετέωρο. Δείτε το τρέιλερ.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς