Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος και ο Στέφανος κάνουν μία νέα αρχή στη...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος και ο Στέφανος κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 154 που θα προβληθεί την Πέμπτη 18/5/23 θα δούμε πως ο Στέφανος προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί τη σκληρή αλήθεια για το πραγματικό πρόσωπο της Μαργέτας. Δυσκολεύεται να δεχτεί ότι η γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ, στάθηκε εμπόδιο στον έρωτα δύο ανθρώπων.

Η πίκρα του γίνεται γέφυρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο. Οι δυο τους κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους. Η Ευγενία χάνει τον κόσμο όταν μαθαίνει ότι ο γιος της Αλεξάνδρας είναι παιδί του Μάρκου. Η ακύρωση του γάμου Μαργέτας – Στέφανου φτάνει και στα αυτιά του Ιάσονα, ο οποίος όμως παραμένει σκληρός απέναντι στη μητέρα του. Μέσω του δικηγόρου του, της προσφέρει χρήματα για να του πουλήσει το αρχοντικό. Η Μαργέτα γίνεται έξαλλη και επιστρέφει στο αρχοντικό αποφασισμένη να επιβάλει την παρουσία της. Η Ελπίδα ζητά από τον Κοντογιάννη να μάθει για τις κρυφές δουλειές του Νικόλα, αγνοώντας ότι ο αρραβωνιαστικός της κόρης της δουλεύει για τον ίδιο.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως με αφορμή μια μονομερή απόφαση του Μάρκου, να μετακομίσουν με την Ευγενία στην Πάτρα, εκείνη ξεσπά για τον τρόπο που την αντιμετωπίζει. Η ίδια, λίγο μετά, ακούγοντας κρυφά μια συνομιλία της Αλεξάνδρας, μαθαίνει πως ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς