Αρχική Διασημότητες Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο Ολυμπιονίκης σύντροφος της και η πρόταση γάμου

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο Ολυμπιονίκης σύντροφος της και η πρόταση γάμου

0

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφο της. Δείτε στο nto-re-mi.gr όλα όσα είπε.

Η αγαπημένη ηθοποιός που πέρσι βλέπαμε στην σειρά «Η γη της ελιάς» είναι σε σχέση με τον Ολυμπιονίκη Γεώργιο Δερβίση, αθλητή της υδατοσφαίρισης. Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αποκάλυψε στην Μπέττυ Μαγγίρα πως της έγινε η πρόταση γάμου. «Έγινε στο πάρτυ των γενεθλίων μου, έκπληξη. Δεν ήταν κάτι το οποίο ούτε το είχαμε συζητήσει, ούτε το περίμενα, άλλα εντάξει.. ντράπηκα να σου πω την αλήθεια, άλλα ήταν ωραίο». Συνέχισε λέγοντας πως η πρόταση έγινε παραδοσιακά, δηλαδή γονάτισε μπροστά της για να την ζητήσει σε γάμο. Είχε ένα σοκ της στιγμής όμως την απάντηση την έδωσε επιτόπου. Το ζευγάρι είναι μαζί 4,5 χρόνια.

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από παιδάκια, ήτανε φίλοι οι γονείς μας, ήτανε φίλοι οι παππούδες μας. Δεν είμασταν κολλητοί, είμασταν αυτοί η αναγκαστική παρέα που έχεις εξαιτίας των γονιών στις γιορτές» είπε και συμπλήρωσε πως δεν συμπαθιόντουσαν ιδιαίτερα όταν ήταν μικροί. Πως αντέδρασαν οι γονείς τους μόλις έμαθαν για τη σχέση τους; Έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου; Δείτε φωτογραφίες του συντρόφου της στο βίντεο από την εκπομπή.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς