Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος λέει όλο το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Μάρκος λέει όλο το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα στην Ευγενία

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 81 που θα προβληθεί την Τρίτη 24/1/23 θα δούμε πως η Ελπίδα προσπαθεί να μάθει με ποιον έχει σχέση η Χαρά και γιατί της το κρύβει. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 81 – Τρίτη 24/1/23

Ο Ιάσονας πηγαίνει και βρίσκει την Αλεξάνδρα στην ψυχιατρική κλινική που την έχει αφήσει η Μαργέτα. Την παίρνει από εκεί και την γυρίζει στο σπίτι τους. Η Γεωργία μαθαίνει πως η Στέλλα διαδίδει πως η Αλεξάνδρα απέβαλε και γέμισε τα σεντόνια με αίματα. Την κατσαδιάζει ενώ υποψιάζεται πως ερωτοτροπεί πίσω από την πλάτη της με τον Στρατή. Η Ελπίδα προσπαθεί να μάθει με ποιον έχει σχέση η Χαρά και γιατί της το κρύβει. Η Δήμητρα ψάχνει μαζί με τη βοήθεια του Σπύρου το παρελθόν της οικογένειας του Φίλιππου τη εποχή της κατοχής. Ο Μάρκος αποφασίζει και λέει όλο το παρελθόν του με την Αλεξάνδρα στην Ευγενία. Η Αλεξάνδρα συγκινημένη από την πράξη του Ιάσωνα κουρνιάζει στην αγκαλιά του και του υπόσχεται να προσπαθήσει να τον αγαπήσει αληθινά

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Ιάσoνας βγαίνει, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας αλλά η Μαργέτα αρνείται να του πει πού βρίσκεται. Την πρωτοβουλία θα πάρει η Στέλλα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς