Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και ανοίγει τα χαρτιά του. Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή… Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως o Θανάσης θα μπει σε σκοτεινά μονοπάτια ενώ ο Τόλλιας θα βρεθεί μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις.   

Επεισόδιο 49. Η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει και στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ο Ντούνιας δίνει εντολή στον Τόλη να τακτοποιήσει το θέμα. Ο Δούκας απογοητευμένος με την κατάσταση με τα παιδιά του βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει την  πρόθεσή της να συνεργαστεί με το δικηγόρο του Λούβαρη ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά το φάκελο του αεροδρομίου. Ο Κυριάκος δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Ακύλα που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Ουρανία για άλλη μια φορά. Ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και ανοίγει τα χαρτιά του. Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή… Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς