Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η σχέση της Βασιλικής με το Μαθιό κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου

ΣΑΣΜΟΣ: Η σχέση της Βασιλικής με το Μαθιό κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε πως η Άσπα θα συνεχίσει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις θα περάσουν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει; Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Στο δέκατο ένατο επεισόδιο του β κύκλου θα δούμε πως η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει; Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers της σειράς εδώ.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς