Αρχική Τηλεόραση Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για...

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα

0
Γυναίκα χωρίς όνομα

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρέχουν οι εξελίξεις – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Η Μελίτη βρίσκεται στα χέρια του απαγωγέα και ο Μιχάλης στο νοσοκομείο. Ο Κωστής κι ο Αντρέας προσπαθούν να πείσουν την Αστυνομία για την εμπλοκή του Χατζή στην απαγωγή, αλλά τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να τον ενοχοποιήσουν. Η Μαρίνα και η Κάτια αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν μόνες τους τον Χατζή και να βρουν τη Μελίτη.

Η Μάρθα προτείνει χρήματα στον καινούργιο μάρτυρα, για να μην καταθέσει εναντίον της… Ο Γιάννης, μη αντέχοντας να κοροϊδεύει άλλο τον Αργύρη, του ομολογεί τα βρώμικα σχέδια της Εύας και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που τον πλησίασαν. Η Μαρίνα πάει να βρει τον Χατζή, με σκοπό να κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω την κόρη της… Ο Χατζής ομολογεί στην Μαρίνα ότι εκείνος κρύβεται πίσω απ’ την απαγωγή της Μελίτης και δεν σκοπεύει να τη δώσει πίσω, αν δεν του πουν που κρύβεται η Έλλη. Ο Κωστής, πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται να ενδώσει προκειμένου να σώσει το παιδί του. Η Μαρίνα, παρά τον πόνο της, καταφέρνει να τον συγκρατήσει.

Η Κάτια, αποφασίζει κρυφά απ’ την Μαρίνα να φτάσει στα άκρα για να βρει τη Μελίτη και ζητά τη βοήθεια του Φώτη γι’ αυτό… Εκείνος φοβάται για την ασφάλειά της, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να παλέψει για την εγγονή της. Πείθει τον Φώτη να της δώσει ένα όπλο. Η Μελίτη περνάει δύσκολα στα χέρια των απαγωγέων και η υγεία της κινδυνεύει… Ενώ ο απαγωγέας πιέζεται από την αστυνομία να ομολογήσει πού είναι η Μελίτη, η Κάτια και ο Φώτης στήνουν παγίδα στο Χατζή. Η Μελίτη προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει από εκεί που την κρατάνε… Η Μαρίνα καταστρώνει νέο σχέδιο για να βρει την Μελίτη. Πηγαίνει στον Χατζή και ζητάει αποδείξεις ότι η κόρη της είναι καλά… Εκείνος αναγκάζεται να της επιτρέψει να μιλήσει με τη Μελίτη… Η Κάτια είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να βρει την εγγονή της, ενώ μαθαίνει ότι ο Αργύρης κοιμήθηκε με την Εύα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς