Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Ο Φαρμάκης επισκέπτεται τον Αντώνη στο νοσοκομείο

ΣΑΣΜΟΣ: Ο Φαρμάκης επισκέπτεται τον Αντώνη στο νοσοκομείο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 121 που θα προβληθεί την Τετάρτη 26/4/23 θα δούμε πως ο Φαρμάκης επισκέπτεται τον Αντώνη στο νοσοκομείο. Η αντίδραση του τελευταίου, θα αφήσει τόσο τον Ευθύμη όσο και τη Μαρίνα με το στόμα ανοιχτό. Η Αργυρώ κανονίζει την πρώτη συνάντηση του Αστέρη με τον μικρό Πετράκη.

Ο Βαγγέλης ζητά βοήθεια για να μπορέσει να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Λευτέρη.  Ο Παύλος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μαθιό, που θα τον αφήσει άναυδο. Η επιστροφή του Αντώνη στο σπίτι, φέρνει μεγάλη χαρά στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Η αστυνομική επιχείρηση λαμβάνει χώρα, αλλά τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο. Παράλληλα, ο Αστέρης θα βρεθεί και θα περάσει τις πρώτες στιγμές με τον μικρό του γιο, δύο χρόνια μετά…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μια τελευταία συνάντηση Σταύρου και Αστέρη στο νοσοκομείο θα ανάψει πάλι φωτιές, που η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να σβήσει. Καθώς ο κλοιός γύρω από το μυστικό του παιδιού σφίγγει, ο Μαθιός ανακαλύπτει το όπλο στα χέρια του Βρουλάκη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς