Αρχική Τηλεόραση Σασμός – Θάνος Μπίρκος: «Έχω σενάριο στα χέρια μου που η Αργυρώ...

Σασμός – Θάνος Μπίρκος: «Έχω σενάριο στα χέρια μου που η Αργυρώ και ο Αστέρης…»

0

«Έχω σενάριο στα χέρια μου που η Αργυρώ και ο Αστέρης τα ξαναβρίσκουν» δήλωσε ο Θάνος Μπίρκος που υποδύεται τον Τόλη στη σειρά «Σασμός». Δείτε στο happytv.gr όλα όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» και συγκεκριμένα στο δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σειρά που πρωταγωνιστεί «Σασμός». «Έχω σενάριο στα χέρια μου που η Αργυρώ και ο Αστέρης τα ξαναβρίσκουν. Θα δούμε το ζευγάρι να είναι μαζί και τι μπορούν να περάσουν για να φτάσουμε στον πολυπόθητο Σασμό». Τέλος είπε πως τον Τόλη τον κυνηγάνε πολύ άσχημα και συγκεκριμένα ο Ευθύμης Φαρμάκης. Θα προσπαθήσει να τα καταφέρει, όμως σεναριακά ακόμη δεν τα έχει καταφέρει «Δεν μου έχουν έρθει σενάρια που τα ‘χω καταφέρει να φύγω».

Ακόμα αποκάλυψε πως όταν του έγινε η πρόταση από μέσα τους είχε ξετρελαθεί όμως το έπαιζε σοβαρός λέγοντας: «Βεβαίως να το δω, γιατί όχι;». «Έκανα πολύ πρόβα με το φίλο μου τον Γιώργο τον Κοψιδά. Όλες τις βερσιόν το πως μπορεί να πάει μία οντισιόν. Όρθιος, σε καρέκλα, χωρίς καρέκλα, με ζακέτα, με γυαλιά, χωρίς γυαλιά. Έκανα πρόβα την οντισιόν με το κείμενο ότι μπορεί να συμβεί να γίνει να ανταπεξέλθω». Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς