Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 80 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 23/1/23 θα δούμε πως η Στέλλα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει από το Στρατή. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 80 – Δευτέρα 23/1/23

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην ψυχιατρική κλινική ενώ ο Μάρκος με την Ευγενία επιστρέφουν στη Μεσσηνία πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Στέλλα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει από το Στρατή. Ο Φίλιππος υψώνει λευκή σημαία και επισκέπτεται τον Ιάσoνα στη φυλακή αλλά εκείνος τον αποδιώχνει. Ο Στέφανος διαβεβαιώνει τη χωροφυλακή ότι δεν έκανε καμία δολοφονική ενέργεια ο Δεμερτζής απέναντί τους. Ο Ιάσoνας βγαίνει, μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας αλλά η Μαργέτα αρνείται να του πει πού βρίσκεται. Την πρωτοβουλία θα πάρει η Στέλλα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μάρκος ψάχνει να βρει την Ευγενία για να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πίσω σ’ αυτόν. Η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον Στρατή.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς