Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται και φαίνεται...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται και φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 46 που θα προβληθεί την Τρίτη 15/11/22 θα δούμε πως ο Παναγιώτης θα ενημερωθεί για την αίτηση διαζυγίου και θα επισκεφτεί εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χρήστο και τη Μυρτάλη στον χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει ποιο είναι το «τρίτο πρόσωπο». Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττάκους, με αποτέλεσμα η Αντιγόνη, η Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους. Ο Δημοσθένης, βάσει σχεδίου, προσεγγίζει τη Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του. Ο Στάθης, ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς