Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η Φωτεινή έχει μια ακόμα τυχαία συνάντηση με...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Η Φωτεινή έχει μια ακόμα τυχαία συνάντηση με τον Ανδρέα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» θα δούμε πως ο εφιάλτης της Ειρήνης θα γίνει πραγματικότητα όταν θα πιάσει τον Δημήτρη στο κρεβάτι με την Αγγελική! Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Δημήτρης ανακοίνωσε στα παιδιά την απόφαση του να μετακομίσει στο σπίτι μαζί τους. Οι αντιδράσεις τους ήταν διχασμένες, με τον Αντρέα να επιτίθεται στον Δημήτρη κατηγορώντας τον ότι έχει σχέδιο να καταχραστεί οτιδήποτε ανήκε στον πατέρα του.

Στο δωδέκατο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως ο Δημήτρης περνάει τη νύχτα του στον καναπέ των Μακρή και ο Ανδρέας αντιδράει άσχημα όταν τον βλέπει. Ο Ορέστης ακολουθώντας τις συμβουλές του Διονύση, προσπαθεί να φερθεί καλύτερα στον Στέφανο, μέχρι που κρυφακούει μια συζήτησή του με τη Νεφέλη. Ο Σπύρος επιμένει να πάρει συνέντευξη από το Δημήτρη και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αγγελική. Η Μυρτώ ψάχνει την επιταγή που έχει κλέψει ο Παύλος, ενώ η Φωτεινή έχει μια ακόμα τυχαία συνάντηση με τον Ανδρέα. Ο εφιάλτης της Ειρήνης γίνεται πραγματικότητα όταν πιάνει τον Δημήτρη στο κρεβάτι με την Αγγελική! Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς