Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο τραγικός θάνατος της Αγγελικής θα συνταράξει τις ζωές όλων

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο τραγικός θάνατος της Αγγελικής θα συνταράξει τις ζωές όλων

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 44 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 16/1/23 θα δούμε πως ο τραγικός θάνατος της Αγγελικής θα συνταράξει τις ζωές όλων προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων. Κανείς δεν θα είναι ξανά ο ίδιος ύστερα από αυτό το μοιραίο γεγονός. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 44 (Δευτέρα 16/01). O Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής.  Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ποιον θα έχει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθεια του να βρει ποιος σκότωσε τη γυναίκα του;

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Κασσιανή πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και, έτσι, να ξεκινήσουν οι έρευνες στο μοναστήρι. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν περίμενε.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς