Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσωνας βρίσκεται στο κρατητήριο και κρατείται παρά τη θέληση...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Ιάσωνας βρίσκεται στο κρατητήριο και κρατείται παρά τη θέληση του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 79 που θα προβληθεί την Παρασκευή 20/1/23 θα δούμε πως η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον Στρατή. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 79 – Παρασκευή 20/1/23

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της Αλεξάνδρας, η Μαργέτα βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς καλείται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Ο Ιάσωνας βρίσκεται στο κρατητήριο και κρατείται παρά τη θέληση του ενώ η φήμη του στην περιοχή δέχεται μεγάλο πλήγμα. Ο Μάρκος ψάχνει να βρει την Ευγενία για να της μιλήσει και να την πείσει να γυρίσει πίσω σ’ αυτόν. Η Στέλλα βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει για να έρθει ακόμα πιο κοντά με τον Στρατή.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Μάρκος διαβάζει το γράμμα της Ευγενίας που του λέει πως φεύγει και τον αφήνει και ξεκινάει μαζί με τον Στέφανο να πάει να την βρει. Ο διοικητής της αστυνομίας πάει στο γραφείο του Ιάσωνα και τον συλλαμβάνει για την απόπειρα δολοφονίας του Μάρκου.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς