Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 38 που θα προβληθεί την Τρίτη 13/12/22 θα δούμε πως η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται και η Ελισάβετ ανησυχεί. Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του. Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στη Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειάς τους. Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν. Θα καταφέρει ο Σταυρίνος να φέρει σε επαφή τον Πέτρο με την Ελισάβετ;

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η είδηση πώς η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφτα, πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς