Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ευγενία περιμένει μάταια τον Μάρκο να έρθει στο σπίτι...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Ευγενία περιμένει μάταια τον Μάρκο να έρθει στο σπίτι της φίλης της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 66 που θα προβληθεί την Τρίτη 20/12/22 θα δούμε πως ο Μάρκος βρίσκεται ακόμα στη φυλακή καθώς ο άνδρας που πυροβόλησε είναι ακόμα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 66 – Τρίτη 20/12/22

Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να φύγει απ’ το αρχοντικό. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο καθώς η Μαργέτα και ο Ιάσωνας έχουν ήδη ετοιμάσει το σχέδιο για να αποκαταστήσουν το όνομα τους. Για να την αναγκάσουν να συμμορφωθεί, δε θα διστάσουν να της πάρουν το παιδί απ’ τα χέρια. Η Ευγενία περιμένει μάταια τον Μάρκο να έρθει στο σπίτι της φίλης της, στην Πάτρα. Απογοητευμένη συνειδητοποιεί πως πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον της χωρίς αυτόν. Η Ελπίδα αποφασίζει να παρακολουθήσει την Άννα και να μάθει αν υπάρχει κάποιο αγόρι στη ζωή της. Ο Μάρκος βρίσκεται ακόμα στη φυλακή καθώς ο άνδρας που πυροβόλησε είναι ακόμα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μαργέτα σκέφτεται τρόπους για να ξελασπώσει το όνομα της οικογένειας. Προτείνει στον Ιάσωνα να δώσουν μια κοινή συνέντευξη με την Αλεξάνδρα στην εφημερίδα όπου η Αλεξάνδρα να παραδέχεται πως ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον έρωτά της για τον Ιάσωνα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς