Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: O Σπύρος επιτίθεται άγρια στο Μιχάλη μπροστά στα μάτια της...

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: O Σπύρος επιτίθεται άγρια στο Μιχάλη μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Ιάσωνας λέει στη Δάφνη ότι ο Αντώνης δεν τον θέλει στο σπίτι τους και εκείνη εξοργίζεται. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρία ψάχνει και βρίσκει έναν παιδικό φίλο του πατέρα του Σπύρου μήπως μάθει κάτι παραπάνω για την Ελίζα.

Επεισόδιο 59. Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου. Ο Σπύρος φεύγει απ’ το σπίτι γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία της Λουίζας και εκείνη γίνεται κομμάτια. Ο Σπύρος επιτίθεται στην Έλενα που δεν του είπε για τα όσα έγιναν στην Ιταλία μεταξύ Λουίζας και Μιχάλη. Εκείνη τρομοκρατημένη προσπαθεί να απολογηθεί αλλά ο Σπύρος δεν ακούει τίποτα. Ο Ορέστης λέει στη Λουίζα ότι θα προσβάλλει τη διαθήκη της μητέρας τους και την προτρέπει να κάνει κι αυτή το ίδιο αλλά εκείνη αρνείται γιατί θέλει να τιμήσει την τελευταία της επιθυμία. Ο Ιάσωνας λέει στη Δάφνη ότι ο Αντώνης δεν τον θέλει στο σπίτι τους και εκείνη εξοργίζεται. Ο Μιχάλης ζητάει τον λόγο απ’ τον Σπύρο γιατί δεν συμφωνεί να βλέπει την Κατερίνα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Εκείνος του επιτίθεται άγρια μπροστά στα μάτια της τρομοκρατημένης Κατερίνας. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς