Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 44 που θα προβληθεί την Κυριακή 13/11/22 θα δούμε πως η Αντιγόνη θα παραδεχτεί στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής κι εκείνη με τη σειρά της θα αποφασίσει να μιλήσει στον Μάνο. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Η Μαργαρίτα φροντίζει την Ολυμπία και προσπαθεί να την πείσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση. Η Μυρτάλη συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχολόγο, ενώ ο Αλέξης πηγαίνει να βρει τη Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει τη φίλη της ευτυχισμένη. Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις και τον διώχνει. Η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία, αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στη Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής κι εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Χάιδω απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο κι εκείνος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στη Μαργαρίτα για βοήθεια. Ο Σωκράτης φτάνει όλο και πιο κοντά στη αλήθεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς