Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως η Φιλιώ θα αναλάβει δράση και θα ζητήσει από τον Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 56

Ο Παναγής είναι σίγουρος πια ότι η Κατερίνα τον απατάει και είναι εκτός εαυτού, με τον Σίμο να προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς επιτυχία. Η Κατερίνα, απ’ την άλλη, δεν ξέρει τίποτα και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Ο Σώτος και ο παπάς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη Μάρμω να συναντήσει τον αδερφό του Βαγγέλα, αλλά η Σύλβια τούς αποπροσανατολίζει ξεκινώντας ένα debate αποφασισμένη να κερδίσει την ψήφο του παπά, με την αξία της. Ο Ηλίας τσακώνεται, για άλλη μια φορά, με τη Φιλιώ, που τον πληγώνει όλο και περισσότερο, την ώρα που η Βαλέρια έχει μια ιδέα, για να κερδίσει τις εκλογές το μαργαριτόπαιδο. Κι ενώ η Κατερίνα βγάζει τη βέρα της αποφασισμένη να τελειώσει με τον Παναγή, η Μάρμω ξεκινάει για την Αθήνα κρυφά απ’ όλους, αποφασισμένη να συναντήσει τον Βάρσο Ανδρέου.

Επεισόδιο 57

Η κατάσταση μεταξύ του Παναγή και της Κατερίνας έχει φτάσει στα άκρα και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι μας το πάει ντουγρού για οριστικό χωρισμό. Η Φιλιώ αναλαμβάνει δράση και ζητάει από τον Σώτο να πείσει τον Πετράν να παραδεχτεί μπροστά σε όλους την αλήθεια. Η Βαλέρια, πάλι, σκέφτεται την τέλεια πλεκτάνη για να καταφέρει να απομακρύνει τον εφοριακό μας από τη θέση του προέδρου. Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μάρμω αποκαλύπτει στον Εγκέφαλο ότι είναι αδερφός του Βαγγέλα κι εκείνος «ενθουσιάζεται» τόσο με τα νέα, που αποφασίζει να επισκεφτεί μαζί της τον Πλάτανο. Κι ενώ ο Πετράν ορκίζεται μπροστά σε όλους πως δεν έχει κάνει τίποτα με την Κατερίνα, εκείνη αποφασίζει να διώξει κακήν κακώς τον Παναγή από το σπίτι. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς